9 Mart 2013 Cumartesi

Paid To Click (PTC) Nedir ?

Merhaba,

Bazı arkadaşlarımızın PTC (Paid to Click) nedir merak ediyordur.

Öncelikle, PTC; Paid to Click yani Tıklama ile Kazanma anlamına gelmektedir. Ziyaret edilen site sonucunda belirtilen ücreti kazanma manasına gelir.

PTC olarak genel adlandırılan bu sitelerde nasıl para kazanacağınızı nelere dikkat edeceğinizi açıklayan aşağıda örnekli olarak açıklayacağım.

Sizden tek ricam REFERANS usulü ile kayıt olup hiç bir kayba uğramadan en azından ufak bir destek sağlamanızdır.

Çünkü, bu sitelerde referanssız üye olan kişileri para ile satmaktadırlar. Yani elinde sonunda birisine referans olarak görüneceksiniz. En azından referans ile üye olduğunuzuda tanıdığınız veya yardımcı olan kişiye yardımınız dokunur.


1) ÜYELİK (Örnek: Neobux)

Neobux dünyanın en kaliteli ve güvenilir PTC ("Paid to Click" yani tıkla kazan) sitelerinden birisidir.Yaptığı ödemeler ile de bunu kanıtlamaktadır.

Neobux' ın çalışma prensibi hakkında kısaca bahsetmek gerekirse; 

diyelim ki reklam veren şirketler Neobux' a reklamları karşılığında 5 lira verdi.Neobux da bu reklamları izlememiz karşılığında bize 4 lira veriyor.Bununla birlikte bizim referans olduğumuz üyelerin izlediği reklamlar kadar biz de kazanıyoruz.Sonuç olarak herkes kazanıyor..

Daha önce Bux.to gibi kazanç potansiyeline sahip siteler biliniyordu ama bu sefer bahsedeceğimiz öyle bir site ki kazandığınız para saniyeler içerisinde yani anında hesabınızda olacak. 

Bu sitenin adı Neobux, yeni çağın tıkla kazan (PTC) sitesi. Bu site ödemelerinin geçliğinden şikayet edilen Bux.to’ya çok iyi bir alternatif ve Nisan ayında açılmasına rağmen hem yaptığı ödemeler hem de ulaştığı üye sayısı bakımından bir numaraya oturmaya en büyük aday. Bu sitenin en büyük özelliği kazandığınız paraların kazancınız 2$’a ulaştığından itiberen Paypal ve ya Alertpay hesabınıza anında geçmesi.

Neobux ne kadar kazandırıyor?

NeoBux diğer sitelere benzer olarak reklamlara tıklama başına 1 cent veriyor. Ama iş alt üyelerinizin yaptığı tıklamalara gelince aldığınız para 0,5 cent oluyor. Eğer golden üye olursanız ki bu ayrıcalıklı üye olmak anlamına geliyor bu sayede alt üyelerinizin kazançları da 1 cente yükseliyor. Bunun ücreti de yıllık 90$ ama bu parayı ne kadar kısa zamanda çıkarabileceğinizi düşünürseniz gerçekten deyeceğini söyleyebilirim.

Neobux’ta yine bütün sitelerden farklı olarak, kendi üye yaptığınız alt üyeler dışında, 1 aylığına kiraladığınız alt üyeler var. Eğer golden üyeyseniz, 1 aylık kiraladığınız alt üyelerin 100 tanesi için 20$ veriyosunuz ve günde ortalama 2$ kazanç sağlıyorsunuz. Bu durumda oturduğunuz yerden ayda 40$ kazanıyorsunuz ve bu para anında hesabınızda oluyor. 3 ay sonunda sadece 100 alt üyeyle kara geçmiş oluyorsunuz. Bir de alt üye sayınızın arttığını düşünürseniz, kazancınızın ne kadar artabileceğini tahmin bile edemezsiniz.

Kiralık alt üyeler dışında direk olarak tavsiyeyle ve ya bir yerlere reklam vererek yaptığınız alt üyelerin aldığı golden üyelikler ve ya kiraladığı üyeler için de, yapılan harcamaların %10′u 15 günlük süre sonunda hemen hesabınızda oluyor.

Site şu ana kadar 900binlerde üyeye sahip ve 1 milyon için geri sayıyor ve yaptıkları ödemeler her an saniye saniye artmakla beraber tam 715bin doları bulmuş durumda.

Sitenin güvenilir olmasını sağlayan, bizim gözümüzde, bir diğer etken ise sitenin kiralık olarak alt üye sayısına 2000 gibi bir limit koyması, bu da sitenin bir anda binlerce dolar ödemesini engellemiş oluyor ve ödemeleri anında yapmalarını sağlıyor. Bunun dışında bir anda maximum 100 alt üye kiralanabiliyor ve bir daha kiralamak için 1 hafta daha beklemek gerekiyor, bu da kısa sürede zenginlik bekleyenleri belki hayal kırıklığına uğratabilir ama sitenin ödemeleri zamanında yapmasına katkıda bulunacak bir artı.

Sitenin bence en büyük artısı da tıkladığınız reklam sayısı kadar alt üyelerinizden kazanabilmeniz. Sitede belki çok fazla reklam çıkmıyor, standart üyeler için 5, golden üyeler için 10-11 (çünkü reklamverenler hangi ülkeden gelen ziyaretçilere reklam verebileceklerini seçebiliyorlar), ama alt üyenizden maksimum kazanç elde etmek istiyorsanız siz de günde 5 dakikanızı ayırıp reklamlara tıklamanız gerekiyor, ve EVET GERÇEKTEN 5 DAKİKA.

Siz de internetten ek gelir sahibi olmak istiyorsanız bu fırsatı kaçırmayın, geleceğin lider tıkla kazan sitesine hemen şimdi üye olun. Hiçbir kaybınız olmayacak garanti ediyoruz.

Şimdi Neobux tan para kazanmaya başlamak için Aşşağıda vermiş olduğum resimli anlatımdan da yararlanarak üyelik işlemlerini adım adım gerçekleştirelim.
Bilhassa dikkatle işlemleri adım adım yapalım çünki bu site diğer siteler gibi değil daha güvenilir daha mükemmeldir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder